“Διαταραχή άρνησης αποπληρωμής του χρέους προς τράπεζες και κράτος”

Στο νέο DSM θα πρέπει να σκεφτούν  να εισάγουν την νέα Διαταραχή άρνησης αποπληρωμής του χρέους προς τράπεζες και κράτος
Ως εκ τούτου:
  • Όσοι δε συμμορφώνονται  θα οδηγούνται σε νέοϊδρυθέντες θεραπευτικές δομές (βλ. άσυλα)* , προς όφελος των υπολοίπων νομοταγών πολιτών και της αρμονίας της κοινωνίας μας.

*Τα άσυλα θα είναι μια ευγενική προσφορά της φαρμακοβιομηχανίας Bayern

  • Ζητείται, επίσης, από όλους τους λειτουργούς ψυχικής υγείας να συνδράμουν σε αυτή τη κατεύθυνση. Είτε καταγγέλλοντας την αδικία (βλ. ρουφιανιά), είτε με το να εξωθούν το συντομότερο τους ψυχικά πάσχοντες εις τα ειδικά κέντρα θεραπείας (;)
  • Σχετικές έρευνες έχουν βρει πως η εν λόγω διαταραχή έχει βιολογική προέλευση, καθώς τα άτομα που τη παρουσιάζουν φαίνεται να έχουν αυξημένα επίπεδα του ενζύμου μησυμορφοριζόνης. Οι ακέραιες τούτες μελέτες συνεχίζονται και χρηματοδοτούνται από αξιόπιστες φαρμακευτικές εταιρίες…
  • Ο doctor Pantoflos Hilter που ανακάλυψε το ένζυμο μησυμορφοριζόνης προτάθηκε για το νόμπελ ιατρικής…
  • Νέες μελέτες δείχνουν 2 επίπεδα της διαταραχής. Αυτό του χρόνιου νοσήματος, αλλά και της υποτροπιάζουσας εκδοχής. Ως εκ τούτου λοιπόν ορίζεται ως χρόνια και υποτροπιάζουσα διαταραχή.
  • Σημείωση προς τους λειτουργούς Ψυχικής Υγείας: Η διαταραχή να διαγιγνώσκεται και σε όσους έχουν σκεφτεί να σπάσουν τράπεζα. Επιπρόσθετα, όσοι σκέφτηκαν έστω και μια στιγμή, πως τα ΑΝΑΓΚΑΙΑ φοροεισπρακτικά μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας και της πατριωτικης μας συνείδησης, είναι άδικα, χρίζουν την ίδια νοσηλεία και χρειάζεται να δοθεί η δέουσα ΠΡΟΣΟΧΗ στους “αρνητές πληρωμής χρεών”.
  • Η επιστημονική κοινότητα εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει πάρει η διαταραχή σε ανήλικο πληθυσμό  Τα ποσοστά είναι αδικαιολόγητα στην ύστερη εφηβεία (ποσοστά που φθάνουν τα πρώιμα ενήλικα χρόνια) και παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις στα νηπιακά χρόνια, όπου παρατηρείται ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ανυπακοή!!!
  • Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί και τη δυσκολία συντήρησης των θεραπευτικών δομών και στελέχωσης τους από επιστημονικό προσωπικό, “οι αρνητές αποπληρωμής χρεών” θα μεταφέρονται και στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας ώστε να φυλάσσονται εκεί 24 ώρες το 24ωρο.
  • Παρά τις όποιες αντιδράσεις και τον χαρακτηρισμό των ψυχικά αρρώστων από μία μερίδα πολιτών ως “θύματα της εποχής”, η επιστημονική κοινότητα δεσμεύεται ότι θα παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους της και το θεάρεστο έργο της.
  • Όσοι αντιδρούν με τις επιταγές της επιστημονικής κοινότητας τους υπενθυμίζουμε την ήδη υπάρχουσα διαταραχή “μη συμμόρφωσης στο λόγο του ειδικού”. Να προσέχουν άπαντες τις αντιδράσεις και τις τοποθετήσεις τους, για να μη χρειαστεί το κράτος σε συνεργασία με την επιστήμη και την αστυνομία να πάρουν σκληρότερα μέτρα!!!
Antistavros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *